Hodnocení zákazníků

Na této stránce můžete najít reference od našich zákazníků. Pokud nám chcete také napsat recenzi, budeme rádi a poslat nám ji můžete na náš kontaktní email, popř. můžete využít náš online formulář. Kontaktní informace a online formulář naleznete v sekci Kontakt.

09.07.2016 - Jaroslav

Hodnoceni 5z5
Jedna z mých nejlepších zkušeností s nakupováním na internetu. Velká ochota, rychlost komunikace, flexibilita, přizpůsobení se potřebám zákazníka, je toho hodně, co bych mohl ještě vyjmenovat. Zkrátka - je radost zde nakupovat. Doporučuji všem!

14.06.2016 - Peter

Hodnoceni 5z5
Dobrý den, elektronika dorazila včera v poriadku, vymenil som ju a umývačka opäť funguje a dúfame ze aj bude fungovať :) Dakujem pekne, prajem všetko dobre.

14.04.2016 - Alena

Hodnoceni 5z5
Ještě jednou bych Vám chtěla poděkovat za parádní přístup. Zásilku jsem včera převzala a hned uhradila doplatek.

16.03.2016 - Dana

Hodnoceni 5z5
Včera byla částka na můj účet připsána. Děkuji za férové jednání a rychlé vrácení přeplatku. Rádi vás budeme doporučovat známým.

04.03.2016 - František

Hodnoceni 5z5
S dodávkou topného tělesa do pračky jsem velmi spokojen. Dobré a vstřícné jednání při vytipování dílu, dobrá cena, rychlé vyřízení objednávky ( v pondělí objednáno, v pátek už pračka funguje, přestože se díl objednával z Německa).

23.01.2016 - Libor

Hodnoceni 5z5
Zboží došlo v pořádku. Díky vašemu obchodu jsem si byl schopen objednat originální hubici na vysavač Electrolux, který bude i nadále dobře sloužit. Váš obchod všem doporučuji, jsem spokojen.

14.01.2016 - Mirka

Hodnoceni 5z5
Jsem velice spokojená, zboží přišlo brzy po objednání a v pořádku. Děkuji.

19.09.2015 - Alena

Hodnoceni 5z5
Děkuji za objednávku, která byla vyřízena velmi rychle a bez problémů. Jsem naprosto spokojená.

16.09.2015 - Lubomír

Hodnoceni 5z5
S velikým povděkem kvituji, že se prodejem těchto ND vůbec někdo zabývá. Nelze vyloučit, že se na Vás opět obrátím. Děkuji.

07.08.2015 - Zdeňka

Hodnoceni 5z5
V době mojí objednávky byl předem ohlášený termín dovolené ve firmě. I přesto díky rychlé a vstřícné komunikaci byla zakázka vyřízena v krátké době a k plné spokojenosti.

01.08.2015 - Vladimír

Hodnoceni 5z5
Děkuji za Vaše zboží, jsem spokojen za Vaše služby.

12.06.2015 - Karel

Hodnoceni 5z5
Ložiska přišla naprosto v pořádku, ještě jednou děkuji a přeji hezký víkend.

11.06.2015 - Marie

Hodnoceni 5z5
Velmi děkuji za kladně vyřízenou reklamaci. Hadice došla dnes v pořádku. Hurá, můžu luxovat! Děkuji též za Vaši ochotu a vstřícnost, což opravdu není dnes samozřejmé.

07.05.2015 - František

Hodnoceni 5z5
Děkuji za rychlé vyřízení mé objednávky. Byl jsem překvapen přehledným provedením vašeho E-Shopu, například nákres jednotlivých dílů spotřebičů a objednáváni pomocí PNC kódu.

16.04.2015 - Luděk

Hodnoceni 5z5
Jsem velmi spokojen,dodání rychlé a funkčnost termostatu ok.

13.03.2015 - Robert

Hodnoceni 5z5
Všechno klaplo a tak jsem se stal dalším věrným zákazníkem. Přeju hodně obchodů a děkuji.

06.03.2015 - Jana

Hodnoceni 5z5
Velmi děkuji za zaslání níže uvedeného, vše pasuje :-). Spokojenost s vyřízením zásilky na 100 %.

23.11.2014 - Petr

Hodnoceni 5z5
Chtěl jsem Vám poděkovat za dodání zboží. Vše funguje dle očekávání a náhradní díly skutečně sedí k mému typu vysavače :-) Díky moc a pokud je možno někde Váš obchod vychválit (případně vychválit přímo Vás), dejte mi vědět. Bude mi potěšením :-)

06.11.2014 - Oldřich

Hodnoceni 5z5
Nahradni dil dorazil presne podle Vami upresneneho terminu, diky Vasi pomoci s presnym vyberem nebyl problem s opravou - trouba opet funkcni. Komunikace 100% + doprava 100% + cena proti konkurenci vyborna = spokojenost 100%.

30.08.2014 - Renata

Hodnoceni 5z5
Se službami jsem velice spokojená. Sklo přišlo v pořádku, objednávka byla vyřízena rychle a s cenou jsem spokojená. Vřele doporučuji dalším zákazníkům.

08.07.2014 - Jozef

Hodnoceni 5z5
Z objednavkou som velmi spokojny. Bola vybavena rychlo . Pracka je opravena a moc vam dakujem.

26.06.2014 - Ivanka

Hodnoceni 5z5
Obdržela jsem Vaší zásilku, vše je OK, moc děkuji za Váš profesiální přístup a spolupráci.

20.06.2014 - Zdeňka

Hodnoceni 5z5
Jsem maximálně spokojena, objednávka a dodávka byla vyřízena rychle, vše proběhlo bez problému.

20.06.2014 - Roman

Hodnoceni 5z5
Děkuji za rychlé vyřízení objednávky. Byl jsem velice spokojen.

16.05.2014 - Miroslav

Hodnoceni 5z5
Baterie v pondělí v pořádku dorazily, děkuji za zaslání. Již jsem je namontoval, vysavač jede zase jako nový.

15.05.2014 - Martina

Hodnoceni 5z5
Díly mně byly včera doručeny v pořádku a hned jsem je vyzkoušela a vše je O.K. Děkuji za tento nadstandardní přístup.

16.04.2014 - Vladimír

Hodnoceni 5z5
Konečne som sa dostal k tomu, aby som vykonal opravu sporáku. Všetko je v poriadku a sedí to ako má. Ešte raz Vám chcem veľmi pekne poďakovať a ak by som ešte niečo niekedy potreboval veľmi rád sa obrátim na Vás.

16.04.2014 - Marie

Hodnoceni 5z5
Byla jsem velmi spokojená. Náhradní díly k mému vysavači, který se již neprodává, máte jen vy.

28.11.2013 - Michal

Hodnoceni 5z5
Dobrý den, chtěl bych Vám tímto moc poděkovat za doručení poptávaného nože. Velice si cením Vaší ochoty a zajištění tohoto dílu. V případě další objednávky vím kam se mám obrátit.

23.11.2013 - Danuše

Hodnoceni 5z5
Vážení, objednala jsem si u Vás již jeden potřebný náhradní díl a byla jsem velice mile překvapena Vaší pohotovostí, jak rychle jste mi jej zaslala. Děkuji.

10.11.2013 - Michaela

Hodnoceni 5z5
Dobry den, dodatecne bych chtela podekovat za skvely servis. Zbozi prislo v neuveritelne kratkem case a vse k naproste spokojenosti. Velice dekuji. Takovych obchodu by melo byt na trhu vice.

02.10.2013 - Jan

Hodnoceni 5z5
Dobrý den, filtr mi dnes přišel. Jsem velice spokojeny s vaší rychlou dodávkou.

08.08.2013 - Igor

Hodnoceni 5z5
Dekuji, vyborna prace!!!!

18.06.2013 - Jana

Hodnoceni 5z5
Dobrý den, děkuji za bezproblémové vyřízení objednávky a přeji hezký den.

31.05.2013 - Petra

Hodnoceni 5z5
Dobrý den, byla jsem maximálně spokojena s jednáním a velkou vstřícností. Přeji hodně štěstí a mnoho spokojených zákazníků.

29.05.2013 - Eda

Hodnoceni 5z5
Zboží jsem dnes v pořádku převzala. Vše se dokonale hodí. Děkuji

17.05.2013 - Jirka

Hodnoceni 5z5
Dobrý den, zboží jsme dostali ještě dnes. Došlo v pořádku. Z naši strany velká spokojenost.

15.05.2013 - Ivana

Hodnoceni 5z5
S nákupem u Vaší firmy jsem nadmíru spokojená. Oceňuji rychlost zaslání objednaného zboží, příjemnou komunikaci, přehlednost i nabídku zboží na Vašich stránkách. Moc děkuji a všem Vás ráda doporučím.

11.05.2013 - Jiřina

Hodnoceni 5z5
Děkuji za vyřízení mé objednávky.Ventil do myčky je správný, myčka funguje. Ještě jednou děkuji a mějte pěkný den.

10.05.2013 - Markéta

Hodnoceni 5z5
Děkuji za Vaši zásilku,vše je v pořádku doručeno.

30.04.2013 - Lenka

Hodnoceni 5z5
Dnes mi došel kryt, který už pasuje. Děkuji za vyřízení.

18.04.2013 - Ivica

Hodnoceni 5z5
Polici mám, sedí perfektně, lépe než originál. Děkuji za spolupráci a přeji pěkný den.

12.04.2013 - Ladislav

Hodnoceni 5z5
Toto je to co potřebuji. Hezký večer.

10.04.2013 - Kristína

Hodnoceni 5z5
Děkuji, zásilka mi byla dnes v dopoledních hodinách doručena, jsem spokojená, výrobek otestuji po příchodu domů :)

22.03.2013 - Jiří

Hodnoceni 5z5
Zásilka přišla v pořádku. Dekuji.

19.03.2013 - Luděk

Hodnoceni 5z5
Děkujeme, jsme naprosto spokojeni.

15.03.2013 - Jitka

Hodnoceni 5z5
Dobrý den, objednávka dorazila, vše v pořádku.

11.03.2013 - Dagmar

Hodnoceni 5z5
Byla jsem spokojená. Děkuji.

01.03.2013 - Eva

Hodnoceni 5z5
Vážený teame, zásilka došla v pořádku, náhradní díly pasují. Děkuji za profesionální přístup a brzké vyřízení objednávky.Budu vás doporučovat. Přeji hodně dalších úspěchů.

27.02.2013 - Jiří

Hodnoceni 5z5
Dobrý den, moc děkuji za obchod. Super cena, objednaná lišta k dispozici skoro odbratem, resp. během dvou dnů, místo avizovaných deseti a k vyzvednutí po dohodě skoro 24 hodin denně. Co dodat.

30.01.2013 - Dagmar

Hodnoceni 5z5
Objednávku jsem dostala v pořádku. Jsem spokojena s Vašimi službami. Doporučuji..

29.01.2013 - Petr

Hodnoceni 5z5
Madlo jsme dnes obdrželi v pořádku, zaplatili na dobírku, děkujeme.

29.01.2013 - Jiří

Hodnoceni 5z5
Zboží v pořádku dorazilo, jsem spokojen.

28.01.2013 - Bedřich

Hodnoceni 5z5
S nákupem a dodáním jsem byl velmi spokojen.

19.12.2012 - Jaroslav

Hodnoceni 5z5
MAMLUX.CZ je mimořádně kvalitní prodejce, jak po stránce dodávání náhradních dílů výrobku ELECTROLUX, tak i spolehlivého odpovídajícího sortimentu příslušných náhradních dílů k  těmto spotřebičům.

 

Nákupní košík

košík je prázdný

Důležité informace

Důležité informace pro ceny náhradních dílů Bosch a Siemens

Uvedené ceny náhradních dílů Bosch a Siemens nejsou koncové a jsou pouze orientační. Před objednávkou nás prosím kontaktujte na emailové adrese pro ověření koncové ceny.

 

 

Sáčky SBAG do vysavačů Electrolux